mandag 10. juni 2013

Finnes det virkelig anti-rynke kremer som virker?

Vel, det er ikke alltid du får det du betaler for, for å si det sånn... Vi har testet mye i det siste, i og med at vi skal ha varer i nettbutikken. Vår filosofi i utvelgelsen av produkter er at det skal VIRKE, det skal være ENKELT og det skal ikke behøve å koste skjorta.

Så, tilbake til rynkene. Marint kollagen er alle enige om at funker bra mot rynker. Problemet er at de fleste produkter inneholder så mye mer av andre ting enn akkurat det. Det beste er ampuller, men de får du jo bare hos hudpleieren. ELLER?

NEI!! Vi introduserer ampuller med marint kollagen som virker fra FØRSTE DAG. Du kjenner virkningen umiddelbart. Og det koster ikke skjorta. Vi selger en behandlingspakke som inneholder:

10 x ampuller for dag (blå pakke)
10 x ampuller for kveld (grønn pakke)
Ansiktsserum
Ansiktskrem
Øyeserum

Ampullene brukes i 10 dager ETTER HVERANDRE. I den perioden bruker du IKKE ansiktsserum. Krem og øyeserum brukes morgen og kveld etter at du har tatt på innholdet i ampullene. De skal IKKE DRIKKES :-) Knekk av toppen på ampullen, klapp væsken inn i huden (ikke smøre) i ansiktet og på halsen. Ta på krem og øyeserum etterpå. I kremen er det blant annet hyaluronsyre som booster huden (tilfører kollagen og elastin). Øyeserumet er fantastisk mot hovne øyne og ringer under øynene. Hovne øyne reduseres umiddelbart etter påføring, du kan virkelig KJENNE at huden strammer seg opp. Mørke ringer under øynene blekner over litt tid.

Du får SYNLIG effekt RASKT. Og det liker vi!! Reduserer rynker og gir spenst og glød til huden. Kunder som har forsøkt disse produktene gir blant annet disse tilbakemeldingene:

"Etterlysning: Små rynker rundt munnen er forsvunnet"
"Mannen min lurte på om jeg hadde tatt sol"

Vi har KUN fått positive tilbakemeldinger fra de som har kjøpt disse produktene, og de kommer tilbake for å kjøpe mer. Så hva er dette FANTASTISKE??

Produktene heter Coup d'Eclat og er produsert i Monaco:
Prisen er ikke avskrekkende: Kr 1 499,- + frakt. (Ved kjøp av enkeltstående produkter er den totale prisen kr 2 045,- + frakt). Bare ampullene koster kr 499,- pr. eske med 10 ampuller, du betaler altså bare kr 501,- for krem, serum og øyeserum. Det er et kupp!!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar