mandag 17. juni 2013

Er Fit Line produktene dyre?




Mange synes at kosttilskudd koster mye penger. Mange tar seg rett og slett ikke råd til å få bedre helse. Og ja, ved første øyekast kan det virke litt dyrt. MEN det behøver det ikke være :-)

Hvis vi tar produktene vi anbefaler til kostholdsendringer, som vi vet mange kjøper primært for å gå ned i vekt (og for overvektige gir jo vektreduksjon en helsegevinst i seg selv). Da trenger du OPTIMALSETTET (Activize, Basics og Restorate) pluss ProShape Amino og Herbaslim Te. Når du ser på siden www.6177683.well24.com og klikker hurtigbestilling, ser du at optimalsettet koster kr 1175,- (her sparer du hele FIRE kroner på å bestille optimalsettet fremfor enkeltprodukter!), du må bestille en Restorate ekstra, til kr 195,- ProShape Amino kr 540,- (men det er for 180 kapsler, så de har du lenge) og Herbaslim Te kr 119,-. I tillegg kommer frakt på kr 120,-. Totalt blir dette kr 2149,-.

Så hvordan kan vi redusere denne kostnaden?


Alternativ 1
Det er mulig å abonnere på optimalsettet (klikk Abo over produktlisten), da er den månedlige kostnaden på optimalsettet kr 1056,25 i måneden. Ved den løsningen får du tilsendt produkter for tre måneder i slengen, men du betaler månedlig. Abonnementet har ingen binding ut over de tre månedene du har mottatt produkter for, men du må passe på å si opp abonnementet før neste forsendelse sendes ut (hvis ikke må du betale for tre måneder til).

Dette er en fin måte å spare litt penger på, for de som vet at de skal fortsette med produktene også etter at de er ferdige med de første 28 dagene på diett.

Å sette opp et abonnement gjør du selv på vår nettside: www.6177683.well24.com så klikker du Hurtigbestilling og velger Abo over produktlisten. Legg abonnementet på optimalsettet i handlevognen og gå til betaling. Er du eksisterende kunde, bruker du ditt kundenummer som du har fått fra oss på mail - er du ny kunde legger du inn dine opplysninger og kortbetalingsinformasjon i feltet, bekrefter, og så er du i mål :-) Produktene har du i løpet av noen få dager, rett i postkassa.

Alternativ 2
Du kan registrere deg som Team Partner, da får du 20% rabatt på ALT du kjøper. Forutsetningen for at du kan registrere deg som TP er at du minimum kjøper ett optimalsett når du blir registrert, og det er ingen kjøpsforpliktelser ut over dette. Da blir prisen på et optimalsett kr 940,- for en måneds forbruk, og hvis du skal ha alle produktene til cellReset, betaler du kun kr. 1623,20 for dette (pluss frakt).

Kr 400,- spart med andre ord :-) Du får rabatt på alle dine fremtidige kjøp også, så dette er jo det aller rimeligste alternativet.

For dette alternativet kan du IKKE legge inn informasjon selv, da må du kontakte oss på telefon 95774519 også registrerer VI deg som TP. Når du har fått ditt TP-nummer, kan du bestille fritt fra vår bestillingsside www.6177683.well24.com til 20 % rabatt!!

Følger du vår diett, vil du i tillegg oppleve at du sparer inn igjen utleggene dine gjennom matbudsjettet. Og det er ikke fordi du ikke skal kjøpe mat, for det skal du jo selvfølgelig. Masse mat :-) MEN du lærer deg å planlegge ganske raskt, og planlagte innkjøp er billigere enn de impulsive. I tillegg spiser du opp all maten du lager, så det er ikke så mye som blir kastet lenger. Det er slutt på småspisingen og at man stopper og slenger i seg en pølse på bensinstasjonen i farta.. I de 28 dagene kuren varer, tipper jeg det ikke blir mange restaurant-besøk. Du lager maten hjemme, og du tar til og med med deg mat på jobb/skole (ingen kantineutgifter). Du kjøper ikke brus, sjokolade, is og godteri lenger, og du "fyser" ikke på noe. Så alt i alt vil sannsynligvis produktene du kjøper inn, betales gjennom reduserte kostnader til mat m.m.

Det er også slik at mange tenker at: "Nei, jeg venter til jeg er ferdig med ferie, er ikke noe vits i å starte nå". Er ikke helt enig i det. Kostomlegging - ja, det kan du gjerne vente med til etter ferien er over. Fit Line OPTIMALSETTET  - nei. Start veien til bedre helse umiddelbart. Det er enkelt å ta med på ferie også, det :-) bare pulver som du blander ut i vann, så det kan du til og med ha med deg på flyet i håndbagasjen om du vil. Null stress, bare godt for kroppen.

Så hva venter du på? :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar