lørdag 1. april 2017

Mine erfaringer med FitLine

Jeg er 45 år og har brukt tilskuddene fra FitLine i fire år. Det var egentlig datteren min som på død og liv ville ha dem, og takk og lov for det :-) Hun bruker dem også fortsatt forøvrig..

I løpet av disse årene har jeg snakket med mange om disse tilskuddene, og oppmuntret mange til å gi dem et forsøk. Grunnen til at jeg gjør det, er at jeg er veldig fornøyd selv, og jeg ser også at datteren og kjæresten min har god nytte av dem. Etterhvert bruker selvfølgelig hele familien dette, til og med min eks-mann (som syntes det bare var tull), er helt avhengig nå.

FitLine sitt optimalsett består av tre deler, vitaminer, mineraler og enzymer. I tillegg bruker vi også fettsyrer (omega 3). Vitaminene, mineralene og enzymene kommer i pulverform, som blandes ut i vann. Smaker godt! Fettsyrene er dråper, som også blandes i vann (eller i de andre tilskuddene). Smaker litt hvis du bare blander de i vann, men i andre tilskudd smaker det ikke noe synes jeg. Jeg hilser ikke på dem etterpå heller :-)


Hva er det som gjør FitLine sine tilskudd så mye bedre enn alt annet? Og trenger vi tilskudd i det hele tatt?

Jeg vil ta det siste først. Statistikk viser at vi bruker milliarder av kroner i helsekostbutikken hvert år, så åpenbart tenker mange at det er behov for tilskudd av vitaminer og mineraler. De fleste JEG snakker med, er imidlertid av den oppfatningen at de IKKE trenger det, fordi de spiser jo "helt vanlig mat". Til tross for at de spiser "helt vanlig mat" (som jeg tolker dithen at er mat som man får kjøpt i en vanlig dagligvareforretning, uten spesifikasjon forøvrig) er imidlertid mange av dem både trøtte og slitne, blir lett smittet av sykdom, har fordøyelsesplager, er overvektige, sover dårlig osv osv. Når jeg kommenterer at det nok dessverre ikke er like mye næring i maten lenger som det det engang var, så er de jo ofte enige i det. Allikevel ser de ikke behovet for å ta tilskudd! DET er forbi min fatteevne. Jeg tror ikke de ser sammenhengen mellom dette og "nedsatt allmenntilstand", hvis man kan kalle det det.

Nå er ikke jeg noen ekspert, og ikke er jeg legeutdannet heller, men jeg merker ihvertfall at vi i vår familie er mye mindre syke enn det vi var tidligere. Jeg har ikke "feriemage" lenger, datteren har mer konsentrasjon på skolen, kjæresten har forbedret tiden sin på Birken :-) Vi er egentlig generelt mer energiske og opplagte, har godt humør og sover godt. Jeg er overbevist om at FitLine har hjulpet til med dette.

Så hvorfor velge FitLine? Kan man ikke bare ta noen trankapsler og en multivitamin fra apoteket? Joda, alt er bedre enn ingenting - men det som er så bra med FitLine (i tillegg til at det smaker godt) er jo OPPTAKET. Med kapsler og piller har du ingen garanti for hvor mye av det du tar som kroppen faktisk gjør seg nytte av, mens FitLine har et patentert opptakssystem som gjør at du tar opp omtrent alt av næringen i tilskuddene. OG opptaket er ikke avhengig av tarmfunksjonen (i motsetning til tabletter og kapsler for eksempel), siden opptaket starter allerede i munnen. Dette er helt unikt og det er så vidt meg bekjent ingen andre næringstilskudd som har det samme opptaket. Dessuten er FitLine sine tilskudd laget av økologisk mat og er vannløselige, så de belaster ikke nyre/lever-funksjonen slik som andre tilskudd kan gjøre.

Men det er jo så dyrt!!!

Javel? Jeg vil her presisere forskjellen på at noe er dyrt, og at det koster mye penger. Jeg betaler 890 kroner for et månedsforbruk av optimalsettet (også kommer omega 3 i tillegg) på abonnement. Det synes jeg er mye penger. Jeg synes imidlertid ikke det er DYRT, når jeg tenker på hva jeg FÅR for disse pengene. Til sammenlikning: Før jeg "oppdaget" FitLine, brukte jeg av og til andre tilskudd som for eksempel magnesium, jern, eye-Q til datteren osv. En flaske Floradix (jern) koster ca 150 kroner i matbutikken. Tar du anbefalt dose, holder denne flasken i 10 dager. Det blir en månedskostnad på 450 kroner! Og da har du bare fått EN TING, nemlig jern. Skal du i tillegg ha for eksempel magnesium, koster dette omtrent det samme for et månedsforbruk (med tilsvarende opptak). For altså 900 kroner får du TO TING i "vanlig" helsekost, mens du med FitLine får alle vitaminer og mineraler - og enzymer i tillegg, for omtrent samme sum penger. Er det da dyrt?????


Hvis du vil snakke mer med meg om dette, eller ha hjelp til å bestille tilskuddene - er du velkommen til å kontakte meg på telefon 95774519 så kan vi slå av en prat :-) eller send meg en SMS, så kontakter jeg deg. Hvis du tenker at "dette har jeg lyst til å teste ut" uten noe mer om og men (du har forøvrig 28 dagers angrerett), så kan du enkelt bestille ditt eget abonnement på optimalsettet her: www.6177683.pm-quickstart.com

Alle som bestiller produkter får selvfølgelig en hyggelig mail fra meg, hvor jeg forteller litt mer om produktene og hvordan du kan bruke dem optimalt. Jeg gir også kostholdsveiledning til de som føler at de kanskje har behov for å gå ned noen kilo, helt gratis. Vi snakkes :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar