torsdag 8. august 2013

Nå er det slutt på omgangssyke og fordøyelsesplager :-)


Yoghurt er fint for magen, det er vi ganske enige om alle sammen. Skal vi være riktig så flinke, kjøper vi yoghurt naturell eller gresk/tyrkisk yoghurt. I matbutikken. Noen kjøper til og med DRIKKE yoghurt og er overbevist om at det er veldig bra for magen. Og det er det jo. Til en viss grad. ALLIKEVEL blir det altså omgangssyke når barna starter i barnehage og skole, for det er jo bare noe som "går". Slipper ikke unna, liksom.

Hva er det som er så bra for magen i yoghurt? Jo det er faktisk BAKTERIER. Probiotiske bakterier. Det er bare at i den yoghurten vi kjøper i butikken, er det bare en ganske liten mengde av disse bakteriene som er så bra for oss.

Så hva er alternativet? Jo, det er selvfølgelig å lage yoghurten selv. Du trenger en pose med yoghurtpulver (FitLine Pro B4), og en yoghurtbereder for å komme i gang. Prisen på yoghurten (pr liter) blir den samme som for den du kjøper i butikken, men du får 30 ganger så mye av de gode bakteriene som kroppen vår liker.

Yoghurtpulver og yoghurtbereder bestiller du her: www.6180649.well24.com - velg HURTIGBESTILLING.

Så hvilke helsegevinster kan vi få ved å spise denne yoghurten? Kan alle spise yoghurt?

For å ta det siste først: Alle kan spise yoghurt, fra de er nyfødte til de blir eldgamle. De som har laktoseintoleranse, kan blande ut pulveret i laktosefri lettmelk eller soyamelk. Mange synes faktisk at soyamelk fungerer best.

NYFØDTE spise yoghurt, tenker du, det er jo helt koko. Nei, det er faktisk ikke det. Yoghurten kan blandes ut veldig tynt, og gis på flaske. Dette er spesielt fint for unger som er plaget med kolikk, men det er også fint for å styrke tarmfunksjonen hos nyfødte.

Større barn kan få yoghurten blandet med litt bær for frisk smak, og enda større barn kan få litt Activize oppi. Da blir yoghurten søt og god, med en deilig skogsbærsmak. Ungene elsker det! For å sette litt spiss på yoghurten, kan man blande i litt Restorate - den bruser lett i yoghurt og det er moro for barna med yoghurt med "fizz".

For å bestille Activize og Restorate, klikk her: www.6180649.well24.com og velg HURTIGBESTILLING.

Så hva er det som gjør at denne yoghurten kan hindre oss i å få omgangssyke?

Den probiotiske bakterien støtter et sunt fordøyelsessystem og øker veksten av de gode tarmbakteriene. De støtter tarmfloraen og er dermed med på å styrke immunforsvaret. Barn (og voksne) med hyppige infeksjoner og hard/løs mage kan avhjelpes ganske raskt med denne yoghurten, og den er veldig fin dersom man er så uheldig å måtte gjennomføre en antibiotika kur. Det kan gå ganske hardt utover magen for mange.

Oppsummert kan vi si dette:

- inneholder mange helsefremmende, levende probiotiske bakterier
- støtter et sunt fordøyelsessystem
- viktig for en sunn tarmflora
- hjelper kroppens eget immunforsvar
- inneholder en opptaksfremmende ayurvedisk urtearoma
- naturlig, uten tilsetningsstoffer og konserveringsmidler
- lite kalorier, praktisk talt fettfritt produkt
- tilvirket etter GMP-standard (Good Manufacturing Pracsis) og patentert

Så hva venter du på? Gjør det du kan for å forhindre fordøyelsesbesvær og omgangssyke i DIN familie. Bestill produktene her: www.6180649.well24.com og velg HURTIGBESTILLING.

Har du noen spørsmål om produktene, ta gjerne kontakt med oss på mail: nirvanaklinikken@gmail.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar