mandag 20. mai 2013

FitLine - en vidunderkur?



Hadde det bare vært så enkelt. "Det finnes ingen vidunderkurer", var det en som kommenterte på vår Facebook side, "bare hardt arbeid". Joda. Det er mye sant i det. Det man inntar av næring i løpet av en dag, det må brukes opp - ellers legger man på seg. Det er enkel matematikk, og noe de aller fleste vet. Men så er det jo langt mellom liv og lære for de aller fleste av oss, og kiloene kommer snikende på. Ofte sammen med andre livsstilssykdommer/tilstander som høyt blodtrykk, høye kolesterolverdier, lavt stoffskifte, nedsatt immunforsvar, diabetes osv. Skal vi drive skikkelig skremselspropaganda, kan vi jo ta med hjerte/karsykdommer og kreft også på den lista.

Så hva er det med disse produktene fra FitLine som er så fantastisk bra? Det er jo så mange produkter på markedet, at man kan jo begynne å lure på om det fungerer alt sammen. Kanskje det bare er lureri? Det går jo ikke an å gå ned i vekt bare ved å ta noen tilskudd?

Nei, det gjør det ikke. MEN produktene fra FitLine kan sette kroppen din i stand til å "helbrede" seg selv, ved å tilføre viktige vitaminer og mineraler som kroppen har behov av, og som de fleste ikke får nok av gjennom sitt normale kosthold. Det er ikke noe skummelt med dette, de aller fleste av oss har tatt et tilskudd av vitaminer og mineraler på et eller annet tidspunkt, C-vitaminer når vi kjenner at en forkjølelse er på vei, betakaroten før vi skal til syden, jern når vi har følt oss slappe osv. Produktene fra FitLine setter dette i system. Alle produktene er vannløselige og kommer i pulverform (med unntak av aminosyrene som er i kapsler), og blandes ut i vann. Har en god smak av frukt/bær og appelsin/mango.



FitLine ACTIVIZE Oxyplus inneholder alle viktige B-vitaminer og vitamin C. Inneholder naturlig guarana og har en oppkvikkende effekt. Gir økt konsentrasjon og energi, samt tilfører oksygen til cellene og bedrer blodsirkulasjonen. Tas gjerne om morgenen, men man kan også ta et glass midt på dagen hvis det er behov for ekstra energi. Bør ikke tas om kvelden, med mindre man ønsker å holde seg ekstra våken.

FitLine BASIC Plus er et basisprodukt som bør være grunnlaget for all ernæring. Stabiliserer Ph-verdien i tarmen og balanserer fordøyelsen, gir kroppen mer energi, bedrer mattoleransen og gir færre allergier. Inneholder blant annet 32 ulike fordøyelsesenzym, antioksidanter og flere probiotica. Kan gjerne tas i samme glass som Activize om morgenen.
FitLine RESTORATE gjenoppretter syrebalansen i kroppen og tilfører mineraler i gjenoppbyggingsfasen (av cellene). Krom, sink og magnesium regulerer blodsukkeret, kan forebygge benskjørhet og muskelspenninger. Kan også hindre stølhet etter trening/fysisk anstrengelse, og gir for de fleste bedre og dypere søvn. Inneholder vitamin D3. Lurt å ta om kvelden, men kan også tas rett etter middag hvis det passer bedre.


Dette er de tre produktene som kalles for OPTIMALSETTET. Disse produktene er det lurt å ta hver dag, livet ut, for å få en bedre helse. Det er en SOLID helsegevinst å hente her, altså. 
PRIS:
Prisen er lik for alle, ingen får noe mer rabatt enn andre, men det er rimeligere å abonnere fremfor å kjøpe enkeltprodukter. Et optimalsett koster kr 1260,- for en måneds forbruk + frakt. Bestilles her: www.6177683.well24.com Dersom man abonnerer, vil prisen bli kr 890,- pr måned. Abonnementet kan når som helst sies opp, det er ingen bindingstid. Bestill ditt abonnement her: www.6177683.pm-quickstart.com eller ring oss på 95774519 så hjelper vi deg i gang.
..OG SÅ TIL DEG SOM VIL GÅ NED I VEKT
I tillegg til Optimalsettet som beskrevet ovenfor, bør du ha FitLine ProShape Amino (proteiner i kapselform) og FitLine Herbaslim urtete. Aminokapslene er bra for å beholde muskelmasse og teen kan ha en utrensende effekt. Det kan ofte være fint når man forsøker å gå ned i vekt, uansett om det er via Grete Roede, EasyLife, et akutt innfall om å melde seg inn i på treningssenter - eller følger våre kostholdsråd :-)

Etter å ha brukt tilskuddene i noen uker, kan du eventuelt følge et kostholdsprogram, som du får tilsendt på mail. Det innebærer at du skal spise mat fire ganger om dagen, i tillegg til å ta tilskudd av vitaminer og mineraler. Vitaminer og mineraler er viktig for alle uansett hva slags mat vi spiser, siden det dessverre når for tiden ikke er like mye av dette i maten som det var tidligere.
Våre kostholdsråd går i korte trekk ut på: Maten skal være REN, altså ren kylling, kjøtt, fisk (ikke fiskekaker, nuggets, karbonader osv kjøpt ferdig). Ferdigmat er nei-mat. Velg økologisk laks, kylling og grønnsaker så langt det lar seg gjøre. Det er den første uka som er tøffest, for da renser kroppen seg. Den uka er det ikke anbefalt å trene hardt. Gå en tur i stedet. Ellers kan man gjerne trene som vanlig. Uke 1 har et ganske rigid kostregime (bare rensende dager), litt ensidig mat, mye proteiner, ikke noe salt, ikke noe sukker. Ikke noe kaffe... DET kan gi hodepine!! I uke to blir livet verdt å leve igjen, så det er ikke lange stunden maten er litt kjedelig. Da innføres hverdagene, som du kan leve med resten av livet om du vil, det er "hver-dag"-mat. Og slik kan du faktisk ha det resten av livet. Skeier du ut med en festdag en gang i blant, retter du opp dette med å ta en påfølgende rensedag, så er vi i gang igjen.


Dette er til å leve med, det er enkelt, godt og riktig for kroppen. Det er mye helse for pengene her, og kanskje det beste av alt: du holder vekten.
Våre anbefalte tilskudd kan bestilles ved å ringe oss på telefon 95774519, så ordner vi det for deg og sender forslag til kostomlegging og annen info om produktene på mail. Du kan også bestille produktene selv, fra denne siden: www.6177683.well24.com (full pris) og da er det følgende produkter du skal bestille:

Optimalsettet (Activize, Basics og Restorate)
Du vil nok også oppleve at du trenger mer enn en boks Activize og Restorate, for de går det mye av :-) pluss 1-2 stk Herbaslim Te og evt. 1 stk ProShape Amino (valgfritt). Hvis du har muskel og/eller leddplager eller konsentrasjonsproblemer, anbefaler vi at du også bestiller FitLine sin Omega 3+E, men dette er selvfølgelig frivillig.

Et tre måneders abo på optimalsettet bestiller du her: www.6177683.pm-quickstart.com Husk å krysse av for at du vil motta yoghurt-tilbudet til kr 249,- (drikkeyoghurt), for dette tilbudet gjelder bare ved første gangs registrering. Det er nå eller aldri, liksom :-/ Her kan du også legge inn eventuelle tilleggsprodukter du ønsker å bestille, og du får 20 % rabatt på disse også.
Mer informasjon om produktene finner du her: Hvordan bestille produktene med 20 % rabatt.

Kontakt oss gjerne på telefon 95774519 hvis du vil ha hjelp med bestillingen.

4 kommentarer:

  1. Your blog is extremely brilliant. Quality contents are here. Visit: Fitline Proshape

    SvarSlett
  2. Er det noen som har kjøpt og brukt dette fra dere som har gitt tilbakemelding på resultat?

    SvarSlett
  3. Jeg har kjøpt og brukt dette..
    Od det er riktig som blir skrevet, det hjelper!
    Activice gir energi, basic også og restorate hjelper med såre muskler etc.. sammen så har de klart å gjøre at jeg første gang i historien har komemt til lege og ikke hatt mangel på NOE vitaminer ;)

    Jeg tok 28 dagers kur.. Den første uka gikk jeg ned 7 kg, og du så merkbar forskjell.
    I og med at jeg er veldig sær i matveien så har dette ikke fungert for meg å gå på hele tiden.. den første uka som alle sier er hardest var for meg lettest.. og når jeg begynte å legge til salat så ble jeg faktisk bare mer sulten.. :) jeg har ikke gått opp igjen i vekt, og det er nå 3 mnd siden jeg tok kuren.. :)

    kroppen renses.. det merket jeg med utslett som kom under kuren, dette forsvant etter ca ei uke, men at produktene er gode for kroppen vil jeg absolutt si!

    Jeg går fortsatt på optimalsettet.. nå leter jeg bare etter om det er ok når man er gravid eller ikke :)

    SvarSlett
  4. Kan skrive under på at dette hjelper. Har ME. Fitline hjelper, får både energi (ikke falsk) og mindre smerter! Noen dager hjelper det mer enn andre dager, men jeg kommer aldri til å tørre å slutte!

    SvarSlett