mandag 26. august 2013

Slank med FitLine - eller bare bedre helse?


Vil du ha bedre helse - eller bare gå ned en størrelse eller to? Ja takk, begge deler? Det er mulig med våre kostholdsråd!

Du har kanskje lest om oss i Lokalavisa? Og har en del spørsmål? Mest sannsynlig vil du finne svar her. Eller du kan ringe oss på telefon 95774519.

Følger du vårt opplegg, får du tilsendt en grundig beskrivelse av hva du skal spise den neste måneden, så du trenger ikke å lure på hva du skal ha til middag :-) Dette er mat som enkelt kan tilpasses slik at hele familien spiser det samme. Sunn og næringsrik mat, som kylling, kalkun, laks, ørret, torsk, scampi, and, egg osv. Salat og grønnsaker, yoghurt og litt av hvert. Noe for enhver.

Du vurderer kanskje om du skal bestille produkter for en måned, til kr 2 149,- eller til tre måneder til kr 3 564,-. La oss forklare litt hva de forskjellige alternativene innebærer:

Månedspakken:
1 stk Activize Oxyplus
1 stk Basics sensitive
2 stk Restorate sensitive
1 boks Proshape Amino
1 pose Herbaslim te

Med frakt og gebyr blir dette kr 2 149,- som du betaler med kort ved bestilling. Du kan bestille her: www.6177683.well24.com (velg HURTIGBESTILLING) eller ringe 95774519.

Tre-måneders pakken - med 20 % rabatt:
3 stk Activize Oxyplus
3 stk Basics sensitive
3 stk Restorate sensitive
Startpakke med Pro B4 yoghurt og yoghurtbereder
1 boks Proshape Amino
5 poser Herbaslim te

Med frakt og gebyr blir dette kr 3 811,- som betales slik:
Ved bestilling kr 2121,- som betales med kort ved bestilling.
Måneden etter, kr 845,- som trekkes fra det kortet du betalte med opprinnelig
Måneden etter der kr 845,- som trekkes fra ditt betalingskort.

Tre-måneders pakken kan du bestille her: www.6177683.pm-quickstart.com , eller ring 95774519 så ordner vi det for deg.

Denne pakken innebærer at du tegner et abonnement på det som kalles OPTIMALSETTET (Activize Oxyplus, Basics sensitive og Restorate sensitive) - og ikke få panikk nå - du kan si opp abonnementet når som helst, det er ingen bindingstid. Du får tilsendt produkter for tre måneder av gangen, og ønsker du å si opp ditt abonnement må du gi beskjed til service@pm-international.no før du får tilsendt produkter for nye tre måneder.

Ved å abonnere på optimalsettet, blir du noe som kalles TP (TeamPartner/Forretningspartner). Det innebærer at du får 20 % på alle produkter du kjøper. Ut over dette medfører ikke denne ordningen noen forpliktelser, ingen minstekjøp - helt risikofritt. MEN, du får en rett (men ikke en plikt) til å "verve" venner for å finansiere ditt eget abonnement. Har du 7 venner eller familiemedlemmer som også vil ha disse produktene, har du ikke bare finansiert dine egne produkter, men du får i tillegg ikke bare 20 % rabatt, men hele 30 % rabatt på alt du kjøper av produkter - og 10 % bonus (totalt 40 % rabatt). På denne måten har du en mulighet til faktisk å få GRATIS produkter, med minimalt med innsats. Når noen spør deg om hvorfor du ser så sunn og frisk ut, så selger disse produktene seg selv :-)

Informasjon om hvilke vitaminer og mineraler de forskjellige produktene inneholder (og hva de gjør for kroppen din) finner du her: Viktige vitaminer og mineraler

Se også vår hjemmeside www.nirvanaklinikken.no

GARANTI
Du løper ingen risiko, uansett hvilket av de to alternativene du velger. Dersom du ikke er fornøyd med produktene, kan du returnere produktene innen 30 dager fra du mottok dem - og få igjen alle pengene. Det eneste du må betale er returporto. Du kan til og med returnere produkter du har tatt av eller brukt opp!!! Bedre garanti finnes ikke. SÅ sikre er vi på at du blir fornøyd :-)

Ring oss for å bestille DIN produktpakke nå, på telefon 95774519.

Trenger du oppfølging underveis?
Du får individuell oppfølging på telefon helt gratis :-)

Spesialtilbud på oppstrammende behandlinger
Ved en rask vektreduksjon som en kostomlegging som dette ofte medfører, er det lurt å forebygge slapp hud ved å ta noen oppstrammende behandlinger med vårt vidunderlige TEI-system. Alle våre deltakere på "kur" får en knallpris på disse behandlingene, KUN kr 5 900,- for 10 behandlinger!! Ordinær pris er kr 890,- pr. behandling. Les gjerne mer om denne behandlingen her: http://www.nirvanaklinikken.no/figurforming/tei-oppstramming

I tillegg til produktpakkene som beskrevet ovenfor, har FitLine en utmerket yoghurt, som er veldig god for fordøyelsen. Den kan til og med gis til nyfødte med kolikk! Barna elsker den, og det vil du gjøre også. Les mer om FitLine yoghurt her:

Gode produkter for bedre helse

Vi kan også anbefale FitLine Omega 3 +E som er en flytende REN omega 3 uten smak. Ta 35 dråper oppi frokostjuice, for eksempel - smaker ingen ting. Til og med ungene får det i seg! Les mer om omega 3 her:

Omega 3 for både barn og voksne


HAR DU FORTSATT NOEN UBESVARTE SPØRSMÅL?
Ring oss på telefon 95774519 eller send mail til nirvanaklinikken@gmail.com så skal vi gjøre vårt beste for å gi deg svar på det du lurer på.

Lykke til med et lettere liv og en god helse!!!

Er du allerede i gang og ønsker tips og råd? Les om vår bloggers erfaringer med kostomlegging her:

 Uke 1
 Uke 2
 Uke 3
 Uke 4
 Smarte matvarer du kan bruke på kur

Bilder av deilig mat og gode resultater, kommer her:


2 kommentarer:

  1. Hva med all fruktosen som er i disse tilskuddene, kan umulig være bra med så mye raske karbohydrater når man skal gå ned i vekt.

    SvarSlett
  2. For det første er det ingen raske karbohydrater vi snakker om her, da disse tilskuddene er laget av økologisk mat (frukt og grønt) og er gjort gjenkjennelig for kroppen som ferdig fordøyd mat (patentert prosess) slik at kroppen bare tar opp det den trenger. Du vil også se at karbohydratinnholdet for en dagsdose ikke er spesielt høyt. Mye av karbohydratene kommer dessuten fra fiber (grønnsaker). Det går fint an å være i ketose selv om man tar disse tilskuddene, det har jeg selv testet over ganske lang tid. Blodsukkermålinger jeg har gjort viser også ikke signifikante økninger i blodsukker etter inntak av tilskuddene, slik at det stemmer faktisk det produsenten sier: de få karbohydrater som er i tilskuddene, tas ikke opp i kroppen som sukker. Søtstoffet er tilsatt for at dette skal smake godt - du skal jo drikke dette hver dag og da må du jo LIKE det :-) i mange produkter er søtstoffet nå stevia og fra januar 2015 blir det stevia i alle produktene. Tilskuddene er også helt trygge å ta for de som har diabetes mellitus. Jeg ser derfor ingen utfordringer med å ta disse tilskuddene når man skal ned i vekt, snarere tvert i mot! De stabiliserer blodsukkeret og gir oss all næringen vi trenger, slik at det "suget" mange opplever etter søtt (eller salt) forsvinner. En vektreduksjon vil jo forutsette en endring i kostholdet, og med disse tilskuddene er man sikret daglig dose av alle viktige vitaminer og mineraler, slik at man ikke blir slapp og uopplagt i spesielt første fase av en kostomlegging. Jeg håpe dette var svar på spørsmålet ditt? Du er velkommen til å ta kontakt på telefon 95774519 hvis du vil ha ytterligere informasjon og/eller dokumentasjon.

    SvarSlett